Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Козле, Шифра: S0319

Општи информации:

Последна промена: 29/11/2018  
Населба: Козле  
Локација: ул. Џумајска 
Површина: 74 m²
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Вкупна површина на плац: 320 

Финансиски Информации:

Цена: 153000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Козле со површина од 74 m2. Екстра: Цена: 153000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Kozle so povrshina od 74 m2. Ekstra: Cena: 153000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Kozle so povrshina od 74 m2. Ekstra: Cena: 153000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.