Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Маџари, Шифра: S0284

Општи информации:

Последна промена: 19/12/2017  
Населба: Маџари  
Локација: ул. Финска 
Површина: 1775 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 1775 

Финансиски Информации:

Цена: 186500 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Маџари со површина од 1775 m2. Екстра: Цена: 186500 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 1775 m2. Ekstra: Cena: 186500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Madjari so povrshina od 1775 m2. Ekstra: Cena: 186500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.