Новел Недвижности

Се продава Земјиште/Плац во Лисиче, Шифра: S0196

Општи информации:

Последна промена: 20/08/2018  
Населба: Лисиче  
Локација:  
Површина: 70 m²
Кат:  
Ентериер: Празен  
Вкупна површина на плац: 260 

Финансиски Информации:

Цена: 70000 €
Провизија:

Се продава земјиште/плац во Скопје, Лисиче со површина од 70 m2. Екстра: Цена: 70000 EUR Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Lisiche so povrshina od 70 m2. Ekstra: Cena: 70000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava zemjishte/plac vo Skopje, Lisiche so povrshina od 70 m2. Ekstra: Cena: 70000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.