Novel Real Estate Logo

R0125 - Продажба - Деловен Објект, Влае

Општи информации:

Последна промена: 15/09/2023  
Населба: Влае  
Локација:  
Површина: 675 m²
Кат: сут+3+пот 
Година на градба: 2021 
Вкупна површина на плац: 396 
Сопствено парно:
Интернет:
Кабловска ТВ:
Имотен лист:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 1050000 €
Провизија:

Опис:

Се продава деловен објект во Скопје, Влае со површина од 675 m2. Екстра: Сопствено парно, Интернет, Кабловска ТВ, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 1050000 EUR
Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vlae so povrshina od 675 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1050000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 105 m²
800 €
Се издава Стан во Карпош 2 130 m²
750 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 73 m²
600 €
Се продава Стан во Аеродром 52 m²
88400 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vlae so povrshina od 675 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Internet, Kablovska TV, Nova Zgrada, Parking. Cena: 1050000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links