Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Визбегово, Шифра: R0116

Општи информации:

Последна промена: 25/07/2018  
Населба: Визбегово  
Локација:  
Површина: 1500 m²
Кат:
Година на градба: 2018 

Финансиски Информации:

Цена: 345000 €
Провизија:

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 345000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 345000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 345000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.