Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Маџари - Триангла, Шифра: R0115

Општи информации:

Последна промена: 16/06/2018  
Населба: Маџари - Триангла  
Локација:  
Површина: 1500 m²
Кат: 4/4 
Ентериер: Празен  

Финансиски Информации:

Цена: 450000 €
Провизија:

Се продава деловен објект во Скопје, Маџари - Триангла со површина од 1500 m2. Екстра: Цена: 450000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari - Triangla so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 450000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Madjari - Triangla so povrshina od 1500 m2. Ekstra: Cena: 450000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.