Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Чучер-Сандево, Шифра: R0113

Општи информации:

Последна промена: 05/02/2018  
Населба: Чучер-Сандево  
Локација:  
Површина: 800 m²
Кат: пр+1+пот 
Вкупна површина на плац: 2500 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 450000 €
Провизија:

Се продава деловен објект во Скопје, Чучер-Сандево со површина од 800 m2. Екстра:. Цена: 450000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 800 m2. Ekstra:. Cena: 450000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, CHucher-Sandevo so povrshina od 800 m2. Ekstra:. Cena: 450000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.