Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Кисела Вода, Шифра: R0112

Општи информации:

Последна промена: 27/12/2017  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 7300 m²
Кат:  

Финансиски Информации:

Цена: 900000 €
Провизија:

Се продава деловен објект во Скопје, Кисела Вода со површина од 7300 m2. Екстра: Цена: 900000 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 7300 m2. Ekstra: Cena: 900000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 7300 m2. Ekstra: Cena: 900000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.