Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Ѓорче Петров, Шифра: R0111

Општи информации:

Последна промена: 25/07/2017  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација: ул. Шарпланинска 
Површина: 2300 m²
Кат: подрум 
Тераса: подрум+приз+кат 
Вкупна површина на плац: 1900 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава деловен објект во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 2300 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 2300 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 2300 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.