Новел Недвижности

Се продава Деловен Објект во Визбегово, Шифра: R0109

Општи информации:

Последна промена: 18/04/2017  
Населба: Визбегово  
Локација:  
Површина: 300 m²
Кат:  

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава деловен објект во Скопје, Визбегово со површина од 300 m2. Екстра: Цена: 0 EUR Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 300 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Водно 43 m²
230 €
Се издава Стан во Центар 84 m²
500 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 55 m²
62000 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava deloven objekt vo Skopje, Vizbegovo so povrshina od 300 m2. Ekstra: Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.