Новел Недвижности

Се продава Магацин во Скопска Црна Гора, Шифра: Q0106

Општи информации:

Последна промена: 17/03/2018  
Населба: Скопска Црна Гора  
Локација:  
Површина: 545 m²
Кат:  
Вкупна површина на плац: 1500 

Финансиски Информации:

Цена: 250000 €
Провизија:

Се продава магацин во Скопје, Скопска Црна Гора со површина од 545 m2. Екстра: Цена: 250000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Skopska Crna Gora so povrshina od 545 m2. Ekstra: Cena: 250000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava magacin vo Skopje, Skopska Crna Gora so povrshina od 545 m2. Ekstra: Cena: 250000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.