Новел Недвижности

Се продава Магацин во Кисела Вода, Шифра: Q0105

Општи информации:

Последна промена: 26/12/2017  
Населба: Кисела Вода  
Локација: ул.Антон Попов 
Површина: 405 m²
Кат:  
Имотен лист:
Лифт:

Финансиски Информации:

Цена: 165000 €
Провизија:

Се продава магацин во Скопје, Кисела Вода со површина од 405 m2. Екстра: Лифт. Цена: 165000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 405 m2. Ekstra: Lift. Cena: 165000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava magacin vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 405 m2. Ekstra: Lift. Cena: 165000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.