Новел Недвижности

Се продава Магацин во Нерези, Шифра: Q0104

Општи информации:

Последна промена: 06/03/2018  
Населба: Нерези  
Локација:  
Површина: 209 m²
Кат:  

Финансиски Информации:

Цена: 39000 €
Провизија:

Се продава магацин во Скопје, Нерези со површина од 209 m2. Екстра: Цена: 39000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Nerezi so povrshina od 209 m2. Ekstra: Cena: 39000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava magacin vo Skopje, Nerezi so povrshina od 209 m2. Ekstra: Cena: 39000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.