Новел Недвижности

Се продава Магацин во Центар, Шифра: Q0103

Општи информации:

Последна промена: 29/02/2016  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 125 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Празен  

Финансиски Информации:

Цена: 51000 €
Провизија:

Се продава магацин во Скопје, Центар со површина од 125 m2. Екстра: Цена: 51000 EUR Se prodava magacin vo Skopje, Centar so povrshina od 125 m2. Ekstra: Cena: 51000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava magacin vo Skopje, Centar so povrshina od 125 m2. Ekstra: Cena: 51000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.