Novel Real Estate Logo

P0329 - Продажба - Локал, Центар

Општи информации:

Последна промена: 26/08/2021  
Населба: Центар  
Локација: Стара Чаршија 
Површина: 180 m²
Кат:  
Ентериер: Наместен  
Тераса: 40 
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Опис:

 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Еден од првите локали-кафичи во Македонија кое активно работи над 11 години. Со опфат од 25 маси во затворен и 18 маси во отворен простор. Истовремено локалот служи со 2 wc тоалети и 1 магацин. Наргиле Кафе се предава со целиот инвертер, целосно опремен.


 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Eden od prvite lokali-kafichi vo Makedonija koe aktivno raboti nad 11 godini. So opfat od 25 masi vo zatvoren i 18 masi vo otvoren prostor. Istovremeno lokalot sluzi so 2 wc toaleti i 1 magacin. Nargile Kafe se predava so celiot inverter, celosno opremen.


Актуелни огласи

Се издава Стан во Црниче 65 m²
400 €
Се издава Куќа во Центар 276 m²
1800 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Центар 110 m²
1000 €

Agencija Novel Nedviznosti:

 Nargile Kafe ( celosno opremen)

Eden od prvite lokali-kafichi vo Makedonija koe aktivno raboti nad 11 godini. So opfat od 25 masi vo zatvoren i 18 masi vo otvoren prostor. Istovremeno lokalot sluzi so 2 wc toaleti i 1 magacin. Nargile Kafe se predava so celiot inverter, celosno opremen.Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links