Новел Недвижности

Се продава Локал во Аеродром, Шифра: P0292

Општи информации:

Последна промена: 07/12/2018  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 20 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава локал во Скопје, Аеродром со површина од 20 m2. Екстра: Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 20 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 118 m²
1100 €
Се издава Канцеларија во Центар 94 m²
550 €
Се издава Куќа во Бардовци 320 m²
1200 €
Се издава Стан во Аеродром 53 m²
350 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 20 m2. Ekstra: Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.