Новел Недвижности

Се продава Локал во Тафталиџе 1, Шифра: P0291

Општи информации:

Последна промена: 15/04/2019  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација:  
Површина: 80 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Број на купатила:
Клима:

Финансиски Информации:

Цена: 120000 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 80 m2. Екстра: Клима. Цена: 120000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima. Cena: 120000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima. Cena: 120000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.