Новел Недвижности

Се продава Локал во Центар, Шифра: P0288

Општи информации:

Последна промена: 16/10/2018  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 80 m²
Број на соби:
Кат: високо приземје 
Број на купатила:
Подрум: +20м2 
Година на градба: 2013 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 80 m2. Екстра: Клима, Нова Зграда, Магацин, Излог, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada, Magacin, Izlog, Sopstveno parno, Parking. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 150 m²
1500 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 85 m²
93000 €
Се издава Локал во Дебар Маало 120 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 80 m2. Ekstra: Klima, Nova Zgrada, Magacin, Izlog, Sopstveno parno, Parking. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.