Новел Недвижности

Се продава Локал во Аеродром - Нова Железничка, Шифра: P0287

Општи информации:

Последна промена: 08/04/2019  
Населба: Аеродром - Нова Железничка  
Локација:  
Површина: 23 m²
Број на соби:
Кат: сутерен 
Ентериер: Наместен  
Број на купатила:
Кујнски елементи:
Кујнски апарати:

Финансиски Информации:

Цена: 23770 €
Провизија:

Се продава наместен локал во Скопје, Аеродром - Нова Железничка со површина од 23 m2. Екстра:. Цена: 23770 EUR Se prodava namesten lokal vo Skopje, Aerodrom - Nova Zeleznichka so povrshina od 23 m2. Ekstra:. Cena: 23770 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 150 m²
1500 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 85 m²
93000 €
Се издава Локал во Дебар Маало 120 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava namesten lokal vo Skopje, Aerodrom - Nova Zeleznichka so povrshina od 23 m2. Ekstra:. Cena: 23770 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.