Новел Недвижности

Се продава Локал во Тафталиџе 2, Шифра: P0285

Општи информации:

Последна промена: 24/07/2018  
Населба: Тафталиџе 2  
Локација:  
Површина: 23 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Греење на струја:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 19500 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 23 m2. Екстра: Греење на струја. Цена: 19500 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 23 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 19500 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 23 m2. Ekstra: Greenje na struja. Cena: 19500 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.