Новел Недвижности

Се продава Локал во Центар, Шифра: P0281

Општи информации:

Последна промена: 07/03/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 22 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  

Финансиски Информации:

Цена: 35000 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 22 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 22 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 22 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.