Новел Недвижности

Се продава Локал во Кисела Вода, Шифра: P0280

Општи информации:

Последна промена: 08/06/2018  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 30 m²
Број на соби:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 

Финансиски Информации:

Цена: 35000 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Кисела Вода со површина од 30 m2. Екстра: Цена: 35000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 150 m²
1500 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 85 m²
93000 €
Се издава Локал во Дебар Маало 120 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 30 m2. Ekstra: Cena: 35000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.