Новел Недвижности

Се продава Локал во Центар - Универзална Сала, Шифра: P0268

Општи информации:

Последна промена: 14/05/2019  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација:  
Површина: 150 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: 225000 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 150 m2. Екстра: Цена: 225000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 150 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 150 m2. Ekstra: Cena: 225000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.