Новел Недвижности

Се продава Локал во Аеродром, Шифра: P0267

Општи информации:

Последна промена: 20/02/2018  
Населба: Аеродром  
Локација:  
Површина: 180 m²
Број на соби:
Кат: мезанин 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Реновиран:

Финансиски Информации:

Цена: 185000 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Аеродром со површина од 180 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Реновиран. Цена: 185000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 185000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 55 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 150 m²
1500 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 85 m²
93000 €
Се издава Локал во Дебар Маало 120 m²
700 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 180 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Renoviran. Cena: 185000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.