Новел Недвижности

Се продава Локал во Центар, Шифра: P0266

Општи информации:

Последна промена: 06/09/2019  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 98 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:
Нова Зграда:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава локал во Скопје, Центар со површина од 98 m2. Екстра: Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 0 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR

Слични Огласи

Се продава Локал во Центар 100 m²
230000 €
Се продава Локал во Центар 100 m²
255000 €
Се продава Локал во Центар 100 m²
306000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar so povrshina od 98 m2. Ekstra: Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.