Новел Недвижности

Се продава Локал во Центар - Универзална Сала, Шифра: P0263

Општи информации:

Последна промена: 04/09/2017  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација:  
Површина: 25 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 45000 €
Провизија:

Се продава локал во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 25 m2. Екстра: Излог, Клима. Цена: 45000 EUR Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 25 m2. Ekstra: Izlog, Klima. Cena: 45000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava lokal vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 25 m2. Ekstra: Izlog, Klima. Cena: 45000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.