Новел Недвижности

Се продава Канцеларија во Аеродром, Шифра: N0181

Општи информации:

Последна промена: 01/03/2019  
Населба: Аеродром  
Локација: бул. Јане Сандански 
Површина: 270 m²
Кат: мезанин + кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:

Финансиски Информации:

Цена: 270000 €
Провизија:

Се продава канцелариски простор во Скопје, Аеродром со површина од 270 m2. Екстра: Цена: 270000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 270 m2. Ekstra: Cena: 270000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Aerodrom so povrshina od 270 m2. Ekstra: Cena: 270000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.