Новел Недвижности

Се продава Канцеларија во Козле, Шифра: N0170

Општи информации:

Последна промена: 15/11/2017  
Населба: Козле  
Локација: ул. Козле 
Површина: 311 m²
Кат: приземје/4 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Клима:
Сопствено парно:
Паркинг:

Финансиски Информации:

Цена: 300000 €
Провизија:

Се продава канцелариски простор во Скопје, Козле со површина од 311 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг. Цена: 300000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Kozle so povrshina od 311 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 300000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Kozle so povrshina od 311 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking. Cena: 300000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.