Новел Недвижности

Се продава Канцеларија во Центар, Шифра: N0164

Општи информации:

Последна промена: 03/03/2017  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 100 m²
Број на соби:
Кат:
Број на купатила:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 105000 €
Провизија:

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар со површина од 100 m2. Екстра: Сопствено парно. Цена: 105000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Sopstveno parno. Cena: 105000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar so povrshina od 100 m2. Ekstra: Sopstveno parno. Cena: 105000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.