Новел Недвижности

Се продава Канцеларија во Центар - Универзална Сала, Шифра: N0153

Општи информации:

Последна промена: 29/10/2016  
Населба: Центар - Универзална Сала  
Локација:  
Површина: 78 m²
Број на соби:
Кат: мезанин 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 150000 €
Провизија:

Се продава канцелариски простор во Скопје, Центар - Универзална Сала со површина од 78 m2. Екстра: Нова Зграда. Цена: 150000 EUR Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 78 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 150000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kancelariski prostor vo Skopje, Centar - Univerzalna Sala so povrshina od 78 m2. Ekstra: Nova Zgrada. Cena: 150000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.