Novel Real Estate Logo

L0997 - Продажба - Куќа, Пештани

Општи информации:

Последна промена: 13/06/2022  
Населба: Пештани  
Локација: Пештани 
Површина: 275 m²
Кат: пр+2 
Број на купатила:
Двор: 31 
Вкупна површина на плац: 220 

Финансиски Информации:

Цена: 135000 €
Провизија:

Опис:

Се продава куќа во Пештани, со вкупна површина од 275м2. Куќата е на приземје + 2 ката, градба 80-тите години, со поглед спрема Охридско езеро.

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero.

Актуелни огласи

Се продава Куќа во Тафталиџе 1 238 m²
450000 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 120 m²
540 €
Се продава Стан во Центар - Универзална Сала 80 m²
108000 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti:

Se prodava kukja vo Peshtani, so vkupna povrshina od 275m2. Kukjata e na prizemje + 2 kata, gradba 80-tite godini, so pogled sprema Ohridsko ezero.


Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links