Новел Недвижности

Се продава Куќа во Лисиче, Шифра: L0859

Општи информации:

Последна промена: 11/07/2019  
Населба: Лисиче  
Локација: ул. Тодор Чангов 
Површина: 182 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје + кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Подрум: +35м2 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 135000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Лисиче со површина од 182 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 135000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Lisiche so povrshina od 182 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 135000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Карпош 3 108 m²
700 €
Се издава Куќа во Пржино 170 m²
900 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 350 m²
3000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Lisiche so povrshina od 182 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 135000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.