Новел Недвижности

Се продава Куќа во Нерези, Шифра: L0755

Општи информации:

Последна промена: 20/09/2018  
Населба: Нерези  
Локација:  
Површина: 247 m²
Кат: по+пр+пот 
Двор: 257м2 
Вкупна површина на плац: 350 

Финансиски Информации:

Цена: 100000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Нерези со површина од 247 m2. Екстра: Цена: 100000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Nerezi so povrshina od 247 m2. Ekstra: Cena: 100000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Nerezi so povrshina od 247 m2. Ekstra: Cena: 100000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.