Новел Недвижности

Се продава Куќа во Ѓорче Петров, Шифра: L0735

Општи информации:

Последна промена: 13/02/2018  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 76 m²
Број на соби:
Кат: сут+пр 
Ориентација: с-и-з 
Двор: 300м2 
Вкупна површина на плац: 380 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 60000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 76 m2. Екстра:. Цена: 60000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 76 m2. Ekstra:. Cena: 60000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Бардовци 400 m²
3500 €
Се издава Стан во Центар 75 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 57 m²
350 €
Се издава Стан во Дебар Маало 66 m²
250 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 76 m2. Ekstra:. Cena: 60000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.