Новел Недвижности

Се продава Куќа во Злокуќани, Шифра: L0722

Општи информации:

Последна промена: 02/02/2018  
Населба: Злокуќани  
Локација: ул.Скупи 
Површина: 107 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+1 
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 231 
Вкупна површина на плац: 310 
Клима:
Греење на струја:
Имотен лист:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 123000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Злокуќани со површина од 107 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 123000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 123000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Zlokukjani so povrshina od 107 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Parking. Cena: 123000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.