Новел Недвижности

Се продава Куќа во Тафталиџе 2, Шифра: L0714

Општи информации:

Последна промена: 15/03/2019  
Населба: Тафталиџе 2  
Локација: ул.Душко Бојковски 
Површина: 78 m²
Број на соби:
Кат: приземје 
Број на купатила:
Двор: 143 
Вкупна површина на плац: 237 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 145000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Тафталиџе 2 со површина од 78 m2. Екстра:. Цена: 145000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 78 m2. Ekstra:. Cena: 145000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Taftalidje 2 so povrshina od 78 m2. Ekstra:. Cena: 145000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.