Новел Недвижности

Се продава Куќа во Сопиште, Шифра: L0688

Општи информации:

Последна промена: 13/06/2018  
Населба: Сопиште  
Локација:  
Површина: 274 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: сут+пр+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: +81м2 
Вкупна површина на плац: 788 
Клима:
Сопствено парно:

Финансиски Информации:

Цена: 199000 €
Провизија:

Се продава куќа во Скопје, Сопиште со површина од 274 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 199000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 274 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 199000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 93 m²
99500 €
Се издава Стан во Дебар Маало 125 m²
650 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 75 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Sopishte so povrshina od 274 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 199000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.