Новел Недвижности

Се продава Куќа во Жданец, Шифра: L0680 Назад кон листа

Општи информации:

Последна промена: 2017-08-08  
Населба: Жданец  
Локација: ул. Девол  
Површина: 505 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: пр+кат 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:
Паркинг:
Гаража:

Финансиски Информации:

Цена: 640000 €
Додади во листа

Се продава куќа во Скопје, Жданец со површина од 505 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Паркинг, Гаража. Цена: 640000 EUR Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 640000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Дебар Маало 42 m²
250 €
Се издава Стан во Козле 50 m²
350 €
Се издава Стан во Центар 52 m²
200 €
Се издава Стан во Кисела Вода 59 m²
300 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kukja vo Skopje, Zdanec so povrshina od 505 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Parking, Garaza. Cena: 640000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.