Novel Real Estate Logo

K0140 - Продажба - Кат од куќа, Момин Поток

Општи информации:

Последна промена: 24/04/2019  
Населба: Момин Поток  
Локација:  
Површина: 115 m²
Кат: приземје 
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 50м2 

Финансиски Информации:

Цена: 100000 €
Провизија:

Опис:

Се продава кат од куќа во Скопје, Момин Поток со површина од 115 m2. Екстра: Цена: 100000 EUR
Se prodava kat od kukja vo Skopje, Momin Potok so povrshina od 115 m2. Ekstra: Cena: 100000 EUR

Актуелни огласи

Се продава Стан во Центар 51 m²
104500 €
Се продава Стан во Дебар Маало 70 m²
112000 €
Се издава Канцеларија во Центар 123 m²
1500 €
Се издава Канцеларија во Центар 375 m²
0 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Momin Potok so povrshina od 115 m2. Ekstra: Cena: 100000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.

Quick Links