Новел Недвижности

Се продава Кат од куќа во Водно, Шифра: K0135

Општи информации:

Последна промена: 20/04/2018  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 110 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси  
Ориентација: с-и 
Година на градба: 1989 
Клима:
Греење на струја:

Финансиски Информации:

Цена: 106700 €
Провизија:

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 110 m2. Екстра: Клима, Греење на струја. Цена: 106700 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 106700 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 110 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja. Cena: 106700 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.