Новел Недвижности

Се продава Кат од куќа во Водно, Шифра: K0134

Општи информации:

Последна промена: 14/11/2017  
Населба: Водно  
Локација:  
Површина: 141 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 1 и 2 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 78м2 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 125000 €
Провизија:

Се продава кат од куќа во Скопје, Водно со површина од 141 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно. Цена: 125000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 125000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Vodno so povrshina od 141 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno. Cena: 125000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.