Новел Недвижности

Се продава Кат од куќа во Козле, Шифра: K0133

Општи информации:

Последна промена: 18/08/2017  
Населба: Козле  
Локација: ул. Џумајска 
Површина: 100 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: 2 тераси 
Година на градба: 1984 
Двор: не 
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: Please contact

Се продава кат од куќа во Скопје, Козле со површина од 100 m2. Екстра:. Цена: 0 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 100 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 61 m²
300 €
Се издава Канцеларија во Центар 80 m²
0 €
Се издава Куќа во Жданец 400 m²
1500 €
Се издава Куќа во Бардовци 300 m²
1500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kozle so povrshina od 100 m2. Ekstra:. Cena: 0 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.