Новел Недвижности

Се продава Кат од куќа во Кисела Вода, Шифра: K0132

Општи информации:

Последна промена: 11/08/2017  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 110 m²
Кат: пр+1 
Ентериер: Празен  
Двор: 130 

Финансиски Информации:

Цена: 60000 €
Провизија:

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 110 m2. Екстра: Цена: 60000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 110 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 110 m2. Ekstra: Cena: 60000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.