Новел Недвижности

Се продава Кат од куќа во Кисела Вода, Шифра: K0126

Општи информации:

Последна промена: 29/09/2016  
Населба: Кисела Вода  
Локација:  
Површина: 74 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Двор: 100м2 
Клима:
Сопствено парно:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 80000 €
Провизија:

Се продава кат од куќа во Скопје, Кисела Вода со површина од 74 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Гаража. Цена: 80000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 80000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Kisela Voda so povrshina od 74 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Garaza. Cena: 80000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.