Новел Недвижности

Се продава Кат од куќа во Центар, Шифра: K0104

Општи информации:

Последна промена: 20/04/2016  
Населба: Центар  
Локација:  
Површина: 122 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Број на купатила:
Тераса: 9м2 
Ориентација: ј-и-з 
Година на градба: 1989 
Клима:
Имотен лист:

Финансиски Информации:

Цена: 112000 €
Провизија:

Се продава кат од куќа во Скопје, Центар со површина од 122 m2. Екстра: Клима. Цена: 112000 EUR Se prodava kat od kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 122 m2. Ekstra: Klima. Cena: 112000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Канцеларија во Центар 62 m²
350 €
Се издава Канцеларија во Дебар Маало 85 m²
350 €
Се издава Деловен Објект во Кисела Вода 2688 m²
0 €
Се издава Канцеларија во Центар 70 m²
500 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava kat od kukja vo Skopje, Centar so povrshina od 122 m2. Ekstra: Klima. Cena: 112000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.