Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3878

Општи информации:

Последна промена: 18/11/2020  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 50 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 7/8 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: југ-запад 
Година на градба: 2017 
Клима:
Греење на струја:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 43000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 50 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Лифт, Нова Зграда. Цена: 43000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 43000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Кисела Вода 75 m²
350 €
Се издава Стан во Тафталиџе 1 85 m²
400 €
Се издава Канцеларија во Центар 77 m²
320 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 38 m²
33000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 50 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Lift, Nova Zgrada. Cena: 43000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.