Новел Недвижности

Се продава Стан во Ѓорче Петров, Шифра: J3871

Општи информации:

Последна промена: 17/10/2020  
Населба: Ѓорче Петров  
Локација:  
Површина: 46 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Година на градба: 2016 
Клима:
Сопствено парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 43000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Ѓорче Петров со површина од 46 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 43000 EUR Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 46 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 43000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Ѓорче Петров 50 m²
43000 €
Се продава Стан во Ѓорче Петров 43 m²
44000 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, GJorche Petrov so povrshina od 46 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 43000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.