Новел Недвижности

Се продава Стан во Капиштец, Шифра: J3858

Општи информации:

Последна промена: 13/10/2020  
Населба: Капиштец  
Локација:  
Површина: 54 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: приземје 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Сопствено парно:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 67000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Капиштец со површина од 54 m2. Екстра: Клима, Сопствено парно, Нова Зграда, Паркинг. Цена: 67000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 54 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 67000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Стан во Центар 80 m²
400 €
Се издава Куќа во Тафталиџе 2 181 m²
1500 €
Се издава Стан во Ново Лисиче 74 m²
375 €
Се продава Стан во Карпош 2 45 m²
61900 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Kapishtec so povrshina od 54 m2. Ekstra: Klima, Sopstveno parno, Nova Zgrada, Parking. Cena: 67000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.