Новел Недвижности

Се продава Стан во Хром, Шифра: J3723

Општи информации:

Последна промена: 05/09/2019  
Населба: Хром  
Локација:  
Површина: 47 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат: 3/3 
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Клима:
Греење на струја:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 46000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Хром со површина од 47 m2. Екстра: Клима, Греење на струја, Нова Зграда, Гаража. Цена: 46000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Hrom so povrshina od 47 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 46000 EUR

Актуелни огласи

Се издава Куќа во Жданец 280 m²
800 €
Се продава Стан во Хром 47 m²
46000 €
Се издава Канцеларија во Карпош 2 244 m²
2440 €
Се издава Стан во Центар 107 m²
600 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Hrom so povrshina od 47 m2. Ekstra: Klima, Greenje na struja, Nova Zgrada, Garaza. Cena: 46000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.