Новел Недвижности

Се продава Стан во Тафталиџе 1, Шифра: J3635

Општи информации:

Последна промена: 30/03/2019  
Населба: Тафталиџе 1  
Локација: ул. Прашка 
Површина: 57 m²
Број на соби:
Број на спални:
Кат:
Ентериер: Празен  
Број на купатила:
Тераса: да 
Ориентација: с-и 
Централно Парно:
Лифт:
Нова Зграда:

Финансиски Информации:

Цена: 60000 €
Провизија:

Се продава стан во Скопје, Тафталиџе 1 со површина од 57 m2. Екстра: Централно Парно, Лифт, Нова Зграда. Цена: 60000 EUR Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 57 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 60000 EUR

Слични Огласи

Се продава Стан во Тафталиџе 1 55 m²
62000 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 57 m²
55800 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 54 m²
55000 €
Се продава Стан во Тафталиџе 1 57 m²
55800 €

Agencija Novel Nedviznosti: Se prodava stan vo Skopje, Taftalidje 1 so povrshina od 57 m2. Ekstra: Centralno Parno, Lift, Nova Zgrada. Cena: 60000 EUR
Dokolku barate stan, kuka, deloven prostor ova e vistinskoto mesto da ja zapocnete vasata potraga.